ict-tekst.nl | krachtige teksten over ict en telecom

Uw ict-oplossing overtuigend voor het voetlicht

Uw ict-oplossing is prachtig, maar wat heeft uw klant eraan? Wat is zijn uitdaging, hoe lost uw propositie zijn probleem op?

Dienstverleners, ontwikkelaars, leveranciers en andere partijen in ict en telecom hebben krachtige, wervende teksten nodig, die (potentiŽle) klanten overtuigen van de voordelen van hun producten en oplossingen. Die teksten worden bij voorkeur geschreven door iemand met ervaring in dit dynamische, fascinerende vakgebied. Welkom bij ict-tekst.nl!

Wie is uw klant?

Een overtuigende verkooptekst gaat niet over de technische specificaties van uw virtualisatie-oplossing, software defined storage tool, AIM-applicatie of andere ict-toepassing. Een doeltreffende commercial, advertorial of whitepaper gaat over het probleem van uw (specifieke) klant. Wie is hij, in welk economisch segment is hij actief, hoe ziet zijn bedrijfsvoering eruit? Waar worstelt hij mee en hoe maakt uw ict-oplossing daar een einde aan?

Wie ben ik?

ict-tekst.nl is een uiting van Bordewijk, Bureau voor Tekst. Mijn naam is Jeroen Bordewijk (1971), copywriter sinds 1996 en de laatste twintig jaar vooral schrijver van commerciŽle teksten over (aanbieders van) ict- en telecomoplossingen.

Ik ben onder meer sinds 2015 auteur van de introductieteksten die elk jaar worden gepubliceerd in een speciaal magazine van Dutch IT Channel, over leveranciers, distributeurs, (value add) resellers, system integrators, cloudaanbieders en andere ict- en telecompartijen, die door dit succesvolle contentplatform zijn genomineerd voor een van de prestigieuze Dutch IT Channel Awards. Mooi om de essentie en het succes van een genomineerd bedrijf samen te vatten in een krachtige promo.

Ik schrijf:

 • Een overtuigende verkooptekst, met alle mogelijke pluspunten en 'benefits' van uw ict-oplossing of -dienstverlening.
 • Een testimonial of klantcase (business case), waarin een tevreden klant vertelt hoe uw oplossing zijn bedrijfsvoering heeft verbeterd.
 • Een advertorial: een omschrijving van uw bedrijf en portfolio. Waar bent u goed in, wat hebben klanten aan u en wie zijn deze klanten?
 • Een whitepaper over de technologie die u in huis hebt en hoe u met technologische innovaties problemen van klanten oplost. Een tekst die geen lezer laat twijfelen aan uw deskundigheid, professionaliteit en doeltreffendheid.
 • App mij!

  Bel, mail of app mij en ik schrijf die overtuigende, wervende tekst voor u. Met meer dan twintig jaar ervaring in de B2B-vakbladjournalistiek en na talloze succesvolle schrijfklussen voor leveranciers van ict-oplossingen, it-distributeurs en andere 'channel partners', gaat dat zeker lukken.

  ict-tekst.nl is een uiting van:
   06 1965 2658
   jeroen@bureauvoortekst.nl

  Bordewijk, Bureau voor Tekst

  Oude Varkenmarkt 5
  2311 VN Leiden

  KvK Den Haag: 27356606